Donatie
Wil je meehelpen aan het verspreiden van het goede nieuws? Vind jij het ook belangrijk dat we Jezus’ liefde handen en voeten geven in onze wijk het Lage Land?
We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Deze hulp kan in verschillende vormen! Ben je creatief of juist een echte regelneef? Ben je meer een doener en wil je graag “handen uit de mouwen”, ben je een echte Rotterdammert en is jouw motto “geen woorden, maar daden” dan ben je bij X-preszo op de juiste plek!
Er is bij ons altijd wel iets te doen. Mensen welkom heten bij een van onze activiteiten, helpen bij de kinderen, opruimen van de koffiekopjes, meehelpen organiseren van een van onze activiteiten! Er is genoeg om uit te kiezen 🙂
Ben je niet in de mogelijkheid om fysiek te helpen, maar wil je liever een financiele bijdrage leveren…dan mag dat natuurlijk ook!
Je mag altijd een gift overmaken op:
ING bankrekening 42 79 875, t.n.v. X-preszo Zevenbergschen Hoek

Contributie

Zoals elke vereniging, kost alles geld; het gebouw en haar onderhoud, de koffie en thee. We vragen aan al onze leden en vaste bezoekers om een maandelijkse vergoeding van E15 pp.

deze maandelijkse bijdrage is een richtlijn, meer of minder geven is natuurlijk altijd mogelijk. Dit bedrag mag overgemaakt worden op

ING bankrekening 42 79 875 t.n.v. X-preszo onder vermelding van: “contributie X-preszo”

Tienden

Wij geloven dat de Bijbel ons leert dat we 10% van alles wat we verdienen terug mogen geven aan de Heer. Hiervan worden binnen de wereldwijde Adventkerk de predikanten betaald en worden evangelisatieprojecten financieel ondersteund (vanuit deze gelden is X-preszo dus ook ondersteund geweest in haar eerste jaren!!). Deze tienden worden door de landelijke hoofdkantoren van de kerk beheerd. Alle tienden die in X-preszo binnenkomen gaan dus ook volledig naar het Nederlandse hoofdkantoor van de Adventkerk; de predikant die aan X-preszo verbonden is wordt dan ook betaald door de landelijke kerk.

Wil jij ook Tienden teruggeven, dan kan dat via de onderstaande bankrekening:

ING bankrekening 50 37 508, t.n.v. X-Preszo inz Tienden

 

Een stukje geschiedenis

In september 2005 hield X-preszo haar eerste dienst in Rotterdam. We begonnen in het buurthuis Alexanderpolder en zijn van daaruit naar het Thorbecke college verhuisd, omdat we te groot werden om met elkaar in het buurthuis nog samen te komen. Na enige tijd bleek er een goede mogelijkheid te zijn om elkaar te ontmoeten in onze huidige lokatie in de Prins Willem Alexanderschool, die overigens sinds september 2010 van naam is veranderd in ‘Onze wereld-school’.

In een relatief kort tijdsbestek van een dikke 5 jaar tijd mochten we groeien van een groep van ongeveer 15 enthousiastelingen tot de groep die nu wekelijks bijeenkomt in X-preszo Home en de X-periences, waar we gemiddeld met zo’n 45 man en minstens net zoveel kinderen samenkomen om God te loven en te prijzen!

We zijn de Nederlandse Adventkerk (kerkgenootschap van de Zevende-dags Adventisten) zeer dankbaar dat zij ons in de eerste vijf jaar van ons bestaan financieel ruim ondersteund hebben. We zijn in deze jaren zo gezegend dat we vanaf januari 2011 financieel zelfstandig zijn. Daar danken we God voor. Maar we zijn daarvoor natuurlijk volledig afhankelijk van vrijwillige bijdragen. Uw bijdrage wordt daarom ook enorm op prijs gesteld! Elk X-preszolid geeft een vaste bijdrage van E15,00 per volwassene per maand naast de wekelijkse collecte en de tienden.

We kunnen dankbaar terugkijken wat God heeft gedaan in de opbouw van X-preszo en het maakt ons nieuwschierig naar wat Hij nog meer in petto heeft met X-preszo ministries. Onze droom is om een gemeentestichtende gemeente te zijn, zodat we straks allemaal gebedsplaatsen hebben in Rotterdam en omgeving, zogenaamde ‘kleine X-preszootjes’. We stellen ons vertrouwen in God om dat te kunnen realiseren.

Wij nodigen je uit om ook jouw vertrouwen op de Schepper te stellen! We roepen je ook graag op om onze droom en toekomst in je gebeden te gedenken – en om onze missie te ondersteuenen in de vorm van jouw giften. Om het werk dat God ons heeft opgedragen uit te kunnen voeren zijn we afhankelijk van jouw financiele bijdrage. Wanneer je ons wilt steunen kun je de volgende gegevens gebruiken om jouw gift over te schrijven naar X-preszo ministries.
Alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage!!!

 

Wil je een ontvangstbewijs van jouw gift, schrijf dan je naam en adres bij de overschrijving.
Een overzicht van jouw (regelmatige) giften wordt overigens door onze penningmeester eenmaal per jaar aan je toegestuurd, indien je naam en adresgegevens bij ons bekend zijn.

 

Hartelijk bedankt!
Het X-preszo ministries team

ANBI-logo