De 1e pijler van X-preszo is onze wekelijkse X-periences…elke zaterdag komen de mensen van X-preszo bij elkaar om God beter te leren kennen. Dit doen we door met elkaar te zingen, over hem te horen en dan over hem te praten.

Omdat we alle dingen expres zo! doen…hebben we op de verschillende zaterdagen ook verschillende soorten bijeenkomsten.

Op de eerste de derde en de vijfde zaterdag van de maand hebben we een X-perience, hierin is vaak een spreker uitgenodigt om een bijbelverhaal te vertellen en verder uit te leggen…en dan vooral belangrijk…wat heb je er aan, als je om 13u weer naar huis gaat. Wat kan je vertellen wat je hebt gehoord. Natuurlijk wordt er op deze zaterdag uitgebreid met de kinderen gezongen, hebben we vaak sketches en filmpjes en er is altijd koffie 🙂

Op de tweede zaterdag van de maand hebben we een Worship&Witness bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst is het vooral een combinatie van zingen/worship en vertellen hoe jij God hebt ervaren de afgelopen week/weken. Je merkt dat er veel mensen zijn die dingen meemaken, die normaal gesproken niet kunnen. Maar dat God er vaak een hand in heeft…

op de 4e zaterdag van de maand hebben we een Bible&Brunch. Dit betekent dat we om 11u meteen beginnen met een brunch…en ook hier geldt, we nemen allemaal iets mee en vormen met elkaar een grote maaltijd. Hierna kjken we naar een stukje film of lezen we een bijbelverhaal en daarover gaan we verder praten in kleine groepjes.

Trekt een van deze concepten je aan?? Kom dan op een van deze zaterdagen om 11u naar ons schoolgebouw en we ontmoeten je graag!