Community

is de 3e pijler binnen X-preszo die zich vooral richt op mensen die we nog niet kennen, maar graag willen leren kennen. En zoals de naam al zegt, willen we graag mensen leren kennen door in de “Community” bezig te zijn.

Als kerk vinden we het belangrijk om betrokken te zijn in de levens van mensen. Hiervoor organiseren we verschillende activiteiten, om in contact te komen met mensen op een verschillende uiteenlopende manieren.

Deze betrokkenheid komt bijvoorbeeld tot uiting door onze Buren helpen Buren actie….lees meer

Daarnaast organiseren we elke zomer een Summer X-perience, een dag die in het teken staat van de wijk beter leren kennen…dit doen we door een leuk inloop-kids fun middag te organiseren en aansluitend een pannenkoekenwedstrijd. Voor degene zonder kids hebben we in de avond een worshipNight gepland staan.
Verder organiseren we met kerst een heuse Kerst X-perience, een dienst voor het hele gezin waarin het kerstverhaal nogmaals wordt uitgelegd en waar de blij zijn met de geboorte van Jezus.

Een aantal activiteiten zitten in de pijpleiding…zoals de Open Mic Night, een open podium waarbij jongeren hun talenten kunnen laten zien…